Bm Matsal
Banner slider 1

Brasserie Makalös

Maten, vinet, kulturen. Hos oss upplever ni det Franska kökets själ i hjärtat av Stockholm. Vi serverar frukost, lunch och middag. Välkommen, eller bienvenue!

Boka bord

Hos oss!

Den 30 januari är de Makalösa Sopranerna tillbaka hos oss med ännu en kväll i operans toner, med mat, dryck och underhållning. Boka ditt bord redan nu för att säkra din plats. Kvällen bokas endast på bokning@brasseriemakalos.se

Välkommen!

Den 5/2 är brasseriet abonnerad för Zelmerlöw & Björkman Foundations välgörenhetskväll med auktion.

img 1221

Makalösa Sopraner 30 januari

Väkommen på opera!

Makalösa måndagar

Skaldjursplatå till måndagspris!

Alla Hjärtans Dag

Ta med din kärlek till oss.

Frukost

Hos oss är en god start på dagen allt. Ta hit ditt frukostmöte, eller starta dagen i lugn och ro med en dagstidning. På vår frukostbuffé hittar du allt från hembakade croissanter till klassiska varma frukosträtter och våra egna smoothies.

Lunch

Plats du jour!

Vi serverar dagens lunch varje vecka måndag till fredag 11.00-14.00. Upptäck även veckans vegetariska rätt under menyn.

Meny

På vår à la carte hittar ni alltifrån ostron och hummer, till smörpocherad hälleflundra och vår klassiska Boeuf Bourguignon. Till efterrätt lockar säkert något från vår ostvagn, eller kanske en hemlagad crème brûlée?

Vin

Här läser ni vår vinlista, framtagen av våra sommelierer. På listan finns dryck som passar till våra franska maträtter, och för att skåla in kvällen med under vår magnifika kristallkrona.

Teatermeny

TEATERMENY

Önskar ni äta middag innan ni ska iväg på föreställning?

Vi har tagit fram en teatermeny som passar perfekt för er som vill avnjuta en tidig trerättersmiddag innan ni ska iväg på kvällens underhållning. Menyn går att beställa mellan kl. 16.00 till 17.30.

Tystnad – Tagning – Bon appétit!

Kristallbaren

Kom förbi på ett glas champagne, en drink eller bara häng under vår magnifika kristallkrona. Och blir ni hungriga så löser vi det också. En perfekt start på en utekväll!

Makalös mat

Vår kokbok!

Med boken Makalös Mat vill Yohan Adell förmedla sin kärlek till Frankrike genom recept som inspirerar dig att laga mer franskt. För den franska känslan på hemmaplan är du välkommen till oss på Brasserie Makalös vid Kungsträdgården.

Provningar

Törstar du efter kunskap om vin, champagne och avec? På våra provningar får du inte bara en smakupplevelse utan också nyttig kunskap. Ring eller kom in och prata med våra sommelierer för att boka en provning.